Moorslede

696 keer bedankt!

In mei 2018 begonnen we met vier aan het ongelooflijk verhaal. Onze partij STERK werd boven de doopfont gehouden. Op zondag 14 oktober werden onze stoutste dromen overtroffen. 

We kregen de stem van heel wat inwoners waardoor we met STERK de komende 6 jaar mee de toekomst van Moorslede mogen vorm geven!

Ikzelf kreeg de steun van 696 kiezers! Waarvoor heel erg bedankt. Ook dit getal overtrof mijn stoutste dromen. Ik ben dan ook klaar om opnieuw 6 jaar mee te werken aan de toekomst van Moorslede!

Tags: 

Vraag naar aanpak rond inbraken 4-link en diefstallen fietsen

Op de gemeenteraad van juni vroeg ik naar aanleiding van de verschillende diefstallen in J.C. De 4-link en een aantal diefstallen van fietsen in de in de fietsenstalling aan de Sint-Martinuskerk om maatregelen om dit in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen. 

Tags: 

Aan iedereen een gezond en zorgeloos 2018

Langs deze weg wil ik iedereen het allerbeste wensen voor 2018.  Ik wens aan iedereen een jaar vol geluk en, het allerbelangrijkste, een goede gezondheid.

Enthousiast om met sterke mensen de uitdaging aan te gaan!

Voor velen was het waarschijnlijk wel wat verrassend maar na de geboorte van mijn zoon werd in mei 2017 de nieuwe partij STERK boven de doopfont gehouden. Samen met mijn 'compagnons de route' beslisten we om een versnelling hoger te schakelen. 

2016 werd wondermooi afgesloten met de geboorte van onze zoon Emiel!

In de nacht van 22/12/2016 op 23/12/2016 wist hij ons de verassing van ons leven te bezorgen. Met nog 5 weken zwangerschap voor de boeg liet hij plots aan de mama weten dat het tijd was om op deze wereld te verschijnen! Hij wou er blijkbaar zeker bij zijn met de kerstdagen. Op vrijdag 23 december 2016 om 14u52 kwam onze pracht van een baby ons gezin vervoegen.

Naar het huis van de herder?

Voor de afgifte van elk uittreksel uit het strafregister is de handtekening vereist van de burgemeester. Andries Sioen (Groep a) stelde in een extra agendapunt voor, dat in geval van afwezigheid van de burgemeester, tijdens de openingsuren van het gemeentehuis de delegatie om te ondertekenen wordt uitgebreid naar een ambtenaar.

Van op plaats 5 presenteer ik mij aan de kiezers van Groot Moorslede

De kogel is door de kerk! Van op plaats 5 presenteer ik mij aan de kiezers van Groot Moorslede. Het worden boeiende weken waar ik met veel enthousiasme naar uit kijk! 

Klik hier voor meer

plaats 5  

Tags: 

De jonge generatie christendemocraten is er klaar voor!

Vorige weekend vond het congres van JONGCD&V plaats in Brugge. Dit betekende voor de jongeren de aanzet van de laatste recht lijn richting 14 oktober. Dan trekken we met z’n allen naar de stembus voor de provincieraad en gemeenteraadsverkiezingen.

Het is aan de JONGCD&V’ers om de toekomst te maken! Ook lokaal! Wij jongeren kunnen de nieuwe generatie politici worden én de nieuwe ideeën uitwerken om de toekomst voor te bereiden.

Tags: 

Moorslede haalt 7,5 op 10

Op dit moment neem de krant 'Het Laatste Nieuws' de gemeentefinanciën onder de loep van alle Vlaamse gemeenten. Vorige week vrijdag was Moorslede aan de beurt. Met een score van 7,5 op 10 staat het daarmee op een 2de plaats binnen de regio Roeselare-Tielt. Akkoord, het is geen publicatie in 'De Tijd', maar het gaat hier toch over een gedegen analyse die gemaakt werd met correcte cijfers. De voorbije 6 jaar daalde de schuld van iets meer dan 1000€ per inwoner naar een schuld van 801,02€ per inwoner.

Tags: 

Pagina's

Subscribe to Moorslede